Vergaderruimte huren bij de Buren in Dommelen

Op zoek naar een vergaderruimte voor jouw vereniging of bedrijf

Alles wat je nodig hebt op één locatie in het centrum van Dommelen. De Buren biedt speciaal voor zakelijke gasten haar externe representatieve ruimtes aan, die jouw vergadering tot een succes maken.

De ruimtes zijn flexibel in te richten en voorzien van de benodigde apparatuur. Combineer jouw vergadering met een Brabantse verwelkoming en laat jouw gasten proeven van onze overheerlijke luxe belegde broodjes en ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes, uiteraard geserveerd met de gewenste dranken.

Vergaderruimte reserveren
Heerlijke koffie bij de Buren Dommelen

Koffie, thee & fruitwater

Wij bieden speciaal voor onze zakelijke gasten een divers aanbod aan koffie, thee, fris, alcoholische dranken en fruitwaters aan. Uiteraard te combineren met ovenverse koeken of ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes.

Warme en koude lunch bij de Buren in Dommelen

Warme en koude lunch

Alles is mogelijk van luxe belegde boordjes, Brabantse worstenbroodjes, verse soep, frisse salades, fruit, gesneden groentes tot een broodje met een snack. Dit allemaal vers voor jou gemaakt.

Maak gebruik van alle faciliteiten in onze vergaderruimtes

Maak gebruik van alle faciliteiten

Een beamer, whiteboard, flip-over? Alles is aanwezig voor een gelikte presentatie of vergadering. Je hebt ook toegang tot WiFi zodat je eventueel kunt videobellen tijdens het overleg.

Reserveer vergaderruimte

    Vergaderruimtes alleen beschikbar voor bedrijven of verenigingen

    Speciaal voor bedrijven en verenigingen uit Dommelen en buurgemeentes stelt de Buren haar vergaderruimte ter beschikking.

    Plaats jouw reservering via het formulier. Er zal na het verzenden van het formulier contact met je worden opgenomen om alle details te bespreken. Het verzenden van het formulier geeft nog geen garantie dat de vergaderruimte beschikbaar is.