Lekker lunchen bij de Buren in Dommelen

De Buren Dommelen is een uniek concept

De Buren is ontstaan vanuit de groei van het Post.nl punt in de PLUS supermarkt waar uitbreiding nodig was. Het buurpand waar ooit de Marskramer gevestigd was, stond al een jaar leeg en er was geen zicht op een invulling. PLUS zag haar kans en transformeerde de ruimte tot volwaardige cadeauwinkel en lunchroom waarbij de Brabantse gastronomie centraal staat.

Kom eens gezellig lunchen in Dommelen

Bekijk de menukaart

De Buren Dommelen

De naam zegt het al: We zijn de Buren van PLUS, maar ook de Buren waar je even terecht kunt voor een kop koffie, een goed gesprek en gewoon even gezellig binnen kunt lopen.

Broodjes beleggen bij de Buren in Dommelen

Op zoek naar een goed boek, cadeau
of wil je een pakketje laten bezorgen?

Bij de Buren ben je aan het juiste adres

Werken bij de Buren Dommelen

Als nieuwe collega van ons team verleid je onze gasten met onze verrassende cadeaus en heerlijke verse gerechten. Op het ene moment zet je als barista de allerlekkerste cappuccino, en op het andere ben je een klant aan het helpen bij het selecteren van een geschikt boek. Jij bent het visitekaartje voor onze gasten, hartstikke belangrijk dus! Als collega’s maken wij waar De Buren voor staat ‘Gastvrijheid met een zachte G’. Zij werken vanuit hun hart en daarom zoeken we (horeca)medewerkers die onze passies en eigenschappen delen.