Lekker lunchen bij de Buren in Dommelen

Kom eens gezellig lunchen in Dommelen

De Buren is opgericht in 2018 en staat bekend om zijn Brabantse gastronomie en de verfijnde verse ingrediënten die de basis vormen voor een verrassende maaltijd. Wij zijn trots om te mogen samenwerken met lokale leveranciers die enkel de beste geselecteerde producten leveren speciaal voor onze gerechten. Vanzelfsprekend houden wij graag een tafel voor je vrij.

Bekijk menukaart Reserveer een tafel
Heerlijke koffie bij de Buren Dommelen

De lekkerste koffie

Wij houden van lekkere koffie! Of het nu gaat om een espresso, cappuccino of een latte met één van onze heerlijke Monin siropen. Wij zijn er gewoonweg dol op.

Luxe belegde broodjes bij de Buren Dommelen

Luxe belegde broodjes

De ovenverse luxe belegde broodjes haal je natuurlijk bij De Buren! Ga voor het traditionele broodje ambachtelijke rosbief, of laat je verrassen door ons warm broodje hete kip.

Frisse huisgemaakte salade bij de Buren Dommelen

Frisse huisgemaakte salades

Elke ochtend levert onze groenteboer onze dagverse ingrediënten aan die de basis vormen voor onze bekende huisgemaakte salades. Wij maken dagelijks een selectie van onze delicatesse salades die een begrip zijn in de Dommelsche gemeenschap.

Wat mogen we voor jou bereiden?

Bekijk de menukaart

Lunch voor bedrijven

Ook als zakelijke gast geniet je van de lekkerste broodjes van Dommelen! De Buren verzorgt graag de lunch bij u op locatie. Of het nu gaat om het verzorgen van lunchpakketten, broodjes voor vergaderingen of een lunchbuffet. Wij hebben een uitgebreide selectie van luxe belegde broodjes, huisgemaakte salades en verse sappen die aansluiten bij de wensen van jouw gasten of medewerkers.

Reserveer een tafel

Wanneer je bij ons wilt lunchen, dien je minimaal 24 uur van te voren een tafel te reserveren via onderstaand formulier. Je ontvangt een bevestiging van de reservering. Wil je vandaag nog een tafel reserveren dan kun je telefonisch contact opnemen via 040- 207 44 44