Boeken en tijdschriften bij de Buren in Dommelen

Ook voor boeken, cadeaus en postzaken kun je bij de Buren terecht

Wij bieden een verrassend wisselend assortiment met cadeau artikelen, spellen en boeken aan. Wij selecteren onze boeken uit de top 60 en bieden zo voor ieder wat wils. Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment aan tijdschriften en kranten.

De buren beschikt over een postkantoor met alle postbussen van Valkenswaard. Tevens kun je bij ons terecht voor de services van het RDW en de Nederlandse Loterij.

 

Reserveer een boek

Loterijen & postkantoor

Natuurlijk hebben wij een compleet postkantoor! Wij zijn dé plek voor het verzenden van (buitenlandse) postpakketten en het overschrijven van kentekens.

De Buren biedt tevens de diensten aan van de Nederlandse Loterij, hieronder vallen: De Staatsloterij, Lotto, Toto, Krasloten.

Nederlandse loterij logo's
Top 60 boeken bij de Buren in Dommelen

Altijd de top 10 boeken

Altijd een enorme keuze uit de meest actuele boeken, de beste, leukste en de spannendste! Ben je op zoek naar een leuk boek om iemand mee te verrassen of om jezelf eens te verwennen met een fijn boek? Wij hebben altijd een selectie van de top 10 boeken.

Boek reserveren

Leuke cadeaus

De Buren heeft voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau. Wij zijn de plek voor de leukste spelletjes, mooiste puzzels, beste boeken en overheerlijke bonbons. Ons assortiment wordt met liefde geselecteerd en is voor elk seizoen speciaal voor jou samengesteld.

 

Leuke cadeau's bij de Buren in Dommelen

Reserveer een boek

Indien je een boek wilt reserveren kan dat via onderstaand formulier. Let wel op dat je bij het reserveren van een boek, deze dan ook dient te kopen. Dit omdat wij gereserveerde boeken helaas niet meer terug kunnen sturen.

  • Wanneer je op maandag, dinsdag of woensdag ochtend je reservering plaatst, zorgen wij dat het boek op vrijdag binnen is.
  • Wanneer je op donderdag of vrijdag een reservering plaatst dan is het boek op dinsdag binnen.